Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

De ochtend start zonnig en het vriest nog ligt. In de middag drijven er wolkenvelden over en zijn er opklaringen. De zwakke en later matige wind is oost. Vanmiddag komt de temperatuur tot aan de 3°C. In de avond en nacht is het vrij helder bij een minimum temperatuur van -2°C. Vrijdag verloopt bewolkt en er is maar weinig ruimte voor de zon. Er staat een zwakke tot matige oostenwind. Het kwik komt deze dag maar net boven het vriespunt uit.

Foto: Anno Visser in het park

meesj2496

Bestraten Voorhuis Kamerik start eind november

Logo StraatmakerNaar verwachting wordt pas eind november gestart met het aanleggen van nieuw straatwerk op de Voorhuis in Kamerik. Het gaat dan om de eerste fase vanaf De Hoeve tot en met De Hild.

De werkzaamheden zouden dan omstreeks eind februari klaar kunnen zijn. De planning is echter nog niet definitief. Dat staat in een nieuwe brief van de gemeente over de voortgang van de nutsaannemer en over de huidige planning van de inrichting.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het hele project in december klaar zou zijn, maar de prognose is dat dit niet eerder dan maart volgend jaar het geval zal zijn.

Zoeken

IJsbaan Live

ijsbaan2018

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties