Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Woerden een stap dichter bij rookvrije generatie

Logo SigaretDe motie die de SP, ChristenUnie-SGP, Progressief Woerden, CDA Woerden en Inwonersbelangen voor een rookvrije generatie is aangenomen met 27 stemmen voor en 4 stemmen tegen.

Hiermee sluit Woerden zich aan bij Alliantie Nederland Rookvrij en wordt de jeugd beter beschermd tegen gevaren en verleidingen van roken. Centraal in de aanpak van de alliantie staat dat er maatschappelijk meer tabaksontmoediging komt.

De alliantie schrijft op haar website dat iedere week honderden kinderen verslaafd raken aan roken en dat wil de alliantie voorkomen door opgroeiende kinderen te beschermen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties