Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

In de ochtend is het wisselend bewolkt maar de opklaringen worden breder. Er kan nog een bui vallen. De zuidwestenwind is matig en neemt later op de dag toe tot vrij krachtig. In de middag zien we zonnige perioden. Het kwik loopt op naar 13°C. De nacht verloopt vrij helder bij een minimum temperatuur van 6°C. Woensdag een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De matige wind is dan zuid. De thermometer geeft in de middag 13°C aan.

Foto: Tonnie Morsink

meesj2460

Woerden een stap dichter bij rookvrije generatie

Logo SigaretDe motie die de SP, ChristenUnie-SGP, Progressief Woerden, CDA Woerden en Inwonersbelangen voor een rookvrije generatie is aangenomen met 27 stemmen voor en 4 stemmen tegen.

Hiermee sluit Woerden zich aan bij Alliantie Nederland Rookvrij en wordt de jeugd beter beschermd tegen gevaren en verleidingen van roken. Centraal in de aanpak van de alliantie staat dat er maatschappelijk meer tabaksontmoediging komt.

De alliantie schrijft op haar website dat iedere week honderden kinderen verslaafd raken aan roken en dat wil de alliantie voorkomen door opgroeiende kinderen te beschermen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties