Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Woerden doet greep in spaarpot

Logo Spaarvarken De één miljoen euro die de gemeente Woerden dit jaar minder van het Rijk krijgt, gaat worden betaald uit de algemene reserve ofwel de spaarpot van de gemeente.

Wethouder Arthur Bolderdijk noemt het Rijk onbetrouwbaar door in september aan te kondigen een miljoen minder te geven terwijl er eerder dit jaar juist spraken was dat Woerden meer zou krijgen. Naast het bedrag van één miljoen minder inkomsten blijken de kosten dit jaar ruim drie ton hoger uit te vallen. Volgens Bolderdijk worden de hogere kosten veroorzaakt door onvoorziene zaken.

De oppositie is het met de handelswijze van burgemeester en wethouders oneens. In een motie riep de oppositie op de tegenvallers binnen de begroting van dit jaar op te vangen. De motie haalde het niet. De coalitie steunt het zittend college.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties