Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Snelheid A2 toch naar 130

Logo 130 kmVanaf september 2019 mogen automobilisten op de A2 tussen Utrecht en Amsterdam ook overdag 130 km per uur rijden. Dit wordt mogelijk gemaakt door onderhoudswerk van...

Rijkswaterstaat. Door het aanbrengen van een dubbele laag geluid reducerend asfalt (ZOAB – zeer open asfaltbeton) blijft het verkeerslawaai binnen de wettelijke grenzen.

Op dit moment mag alleen ’s avonds en ’s nachts harder dan 100 kilometer per uur gereden worden. Hiermee komt er waarschijnlijk ook een einde aan de protesten van de omliggende gemeenten Stichtse Vecht en De Ronde Venen. Zij hebben lange tijd de snelheidsverhoging tegen kunnen houden.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties