Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Erfgoedvisie Nieuwegein

Logo Gemeente NieuwegeinDe gemeente Nieuwegein heeft samen met erfgoedinstellingen, culturele partners en bewoners de ambities voor het Nieuwegeinse erfgoed voor de komende jaren opgesteld. Voorbeelden...

van bijzonder historisch erfgoed in Nieuwegein zijn de 6000 jaar oude skeletten uit de Swifterbantcultuur, het unieke stelsel van kanalen en sluizen dat 900 jaar handel over water laat zien, en de forten en kastelen.

Het college van B&W geeft de concept erfgoedvisie vrij voor inspraak. Geïnteresseerden hebben tot en met 15 januari de gelegenheid om een laatste reactie te geven op het resultaat.
Dinsdagavond 11 december is er in Fort Vreeswijk een bewonersavond over de ambities, thema’s en kansen uit de erfgoedvisie.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties