Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Erfgoedvisie Nieuwegein

Logo Gemeente NieuwegeinDe gemeente Nieuwegein heeft samen met erfgoedinstellingen, culturele partners en bewoners de ambities voor het Nieuwegeinse erfgoed voor de komende jaren opgesteld. Voorbeelden...

van bijzonder historisch erfgoed in Nieuwegein zijn de 6000 jaar oude skeletten uit de Swifterbantcultuur, het unieke stelsel van kanalen en sluizen dat 900 jaar handel over water laat zien, en de forten en kastelen.

Het college van B&W geeft de concept erfgoedvisie vrij voor inspraak. Geïnteresseerden hebben tot en met 15 januari de gelegenheid om een laatste reactie te geven op het resultaat.
Dinsdagavond 11 december is er in Fort Vreeswijk een bewonersavond over de ambities, thema’s en kansen uit de erfgoedvisie.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties