Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Verdachten autobranden opgepakt

Logo Politie9Zaterdagavond zijn in Nieuwegein een 15-jarige jongen en 19-jarige vrouw aangehouden. Dit meldt RTV Utrecht. Zij worden ervan verdacht elf autobranden veroorzaakt te hebben, die...

donderdag en zaterdag woedden in Nieuwegein.

De twee verdachten uit Nieuwegein werden aangehouden met dank aan een paar voetballende jongens, die een brand op de Titus Brandsmastraat snel doorgaven aan de politie. De brandweer in Nieuwegein moest vorige week vaker uitrukken voor autobranden, net als de collega's in Utrecht. Zaterdag waren er acht branden en ook op donderdag was het meerdere keren raak.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties