Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Feestelijke opening Woerdense IJsbaan

Logo IJsbaan Woerden2De Rotary-ijsbaan op het Woerdense Kerkplein gaat vrijdagavond 7 december weer feestelijk van start. Op en rondom de ijsbaan is er die avond van alles te...

beleven. Rond half acht, nadat de kerstman de verlichting van de kerstboom op het Kerkplein heeft ontstoken, openen zangeres Gerlinde en entertainer Daan als IJskoning en IJskoningin de ijsbaan. Daarna is er gratis schaatsen voor de kinderen. De ijsbaan is sfeervol verlicht, er klinken kerstsongs en het hele Woerdense stadshart ademt tijdens de Woerdense Winter Fair (aanstaande vrijdag en zaterdag) een gezellige wintersfeer.

Foto: Robert Veuger
48 ijsbaan2 Robert Veuger

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties