Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Wethouder Van der Lugt stapt op

Logo van der lugtDe IJsselsteinse wethouder Anastasia van der Lugt stapt op. Aldus een bericht op RTV Utrecht. De integriteit van de VVD-wethouder wordt in twijfel getrokken vanwege mogelijke...

belangenverstrengeling. Dit had te maken met het feit dat ze directeur van een kinderdagverblijf was geweest. Dit leidde tot politieke vragen van onder meer GroenLinks en de PvdA.

Van der Lugt noemt het besluit om te stoppen zelf 'lastig', maar zegt dat ze voor een integer bestuur staat en het belang van IJsselstein en een goed politiek klimaat staan voorop zet.

VVD-fractievoorzitter Saskia van Dijk vindt het jammer dat haar wethouder gaat stoppen, maar zag ook wel in dat aanblijven niet meer kon. Het is nog niet bekend wie Anastasia van der Lugt gaat opvolgen als wethouder.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties