Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Wethouder Van der Lugt stapt op

Logo van der lugtDe IJsselsteinse wethouder Anastasia van der Lugt stapt op. Aldus een bericht op RTV Utrecht. De integriteit van de VVD-wethouder wordt in twijfel getrokken vanwege mogelijke...

belangenverstrengeling. Dit had te maken met het feit dat ze directeur van een kinderdagverblijf was geweest. Dit leidde tot politieke vragen van onder meer GroenLinks en de PvdA.

Van der Lugt noemt het besluit om te stoppen zelf 'lastig', maar zegt dat ze voor een integer bestuur staat en het belang van IJsselstein en een goed politiek klimaat staan voorop zet.

VVD-fractievoorzitter Saskia van Dijk vindt het jammer dat haar wethouder gaat stoppen, maar zag ook wel in dat aanblijven niet meer kon. Het is nog niet bekend wie Anastasia van der Lugt gaat opvolgen als wethouder.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties