Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Tweede helft metamorfose Singel

Logo Woerden singelsGemeente Woerden en aannemingsbedrijf Van Leeuwen uit Harmelen hebben vrijdag 30 november een overeenkomst getekend. Deze gaat over het vervolg...

van de renovatie van de Woerdense Singel.

De firma Van Leeuwen gaat de komende drie jaar deze omvangrijke klus verder afmaken. Daarbij worden onder meer de beschoeiingen aan de Hoge Wal en de Torenwal in oude glorie hersteld. Van Leeuwen brengt de strakke contouren met punten en hoeken aan de binnenkant van de Singel terug. Hierdoor wordt weer goed zichtbaar dat de Singel als voormalige vestinggracht onderdeel uitmaakt van het vestingwerk.

Bewoners kunnen straks nog meer van het resultaat genieten door de aanleg van een wandelpad langs het water. Daardoor is het mogelijk om vanaf het Plantsoen via Torenwal en Hoge Wal richting Westdampark te lopen.

Foto: Gemeente Woerden
48 singel Gemeente Woerden

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties