Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Tweede helft metamorfose Singel

Logo Woerden singelsGemeente Woerden en aannemingsbedrijf Van Leeuwen uit Harmelen hebben vrijdag 30 november een overeenkomst getekend. Deze gaat over het vervolg...

van de renovatie van de Woerdense Singel.

De firma Van Leeuwen gaat de komende drie jaar deze omvangrijke klus verder afmaken. Daarbij worden onder meer de beschoeiingen aan de Hoge Wal en de Torenwal in oude glorie hersteld. Van Leeuwen brengt de strakke contouren met punten en hoeken aan de binnenkant van de Singel terug. Hierdoor wordt weer goed zichtbaar dat de Singel als voormalige vestinggracht onderdeel uitmaakt van het vestingwerk.

Bewoners kunnen straks nog meer van het resultaat genieten door de aanleg van een wandelpad langs het water. Daardoor is het mogelijk om vanaf het Plantsoen via Torenwal en Hoge Wal richting Westdampark te lopen.

Foto: Gemeente Woerden
48 singel Gemeente Woerden

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties