Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Gemeente zoekt enthousiaste stembureauleden

Logo StembureauDe gemeente Gouda zoekt enthousiaste stembureauleden en tellers voor de verkiezingen van woensdag 20 maart en donderdag 23 mei 2019. Het gaat om de verkiezingen voor de...

Provinciale Staten, de Waterschappen en het Europees Parlement. Op 34 locaties in Gouda richt de gemeente stembureaus in waar de inwoners hun stem kunnen uitbrengen.

Het stembureaulid ondersteunt het stemproces door onder andere te controleren of een kiezer stemgerechtigd is. Aanmelden is mogelijk via de site van de gemeente.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties