Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Hekendorp richt de blik op de toekomst

Logo Handen schudden 3In Hekendorp krijgen de inwoners begin volgend jaar een enquête in de bus. Het doel van de enquête is het dorp aantrekkelijk en vitaal te houden. Nu, maar ook over...

10, 20 of 30 jaar. Met die opdracht gaan de Hekendorpers de komende periode aan de slag. De gemeente wil meer informatie ophalen voor het opstellen van een dorpsvisie. Zo’n dorpsvisie beschrijft wat er gaat gebeuren in de komende jaren.

‘Dorpswethouder’ Bob Duindam vindt dat er voor Hekendorp meer mogelijkheden moeten ontstaan om buiten de rode contour te bouwen, zodat er weer woningbouw mogelijk is.’’ Om zijn woorden kracht bij te zetten, geeft hij aan dat hij dit bij de provincie gaat bepleiten. Duindam benadrukt dat de komende provinciale verkiezingen er echt toe doen.

Foto: Richard Grootbod
De leden van het Dorpsplatform Hekendorp
49 hekendorp

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties