Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Hekendorp richt de blik op de toekomst

Logo Handen schudden 3In Hekendorp krijgen de inwoners begin volgend jaar een enquête in de bus. Het doel van de enquête is het dorp aantrekkelijk en vitaal te houden. Nu, maar ook over...

10, 20 of 30 jaar. Met die opdracht gaan de Hekendorpers de komende periode aan de slag. De gemeente wil meer informatie ophalen voor het opstellen van een dorpsvisie. Zo’n dorpsvisie beschrijft wat er gaat gebeuren in de komende jaren.

‘Dorpswethouder’ Bob Duindam vindt dat er voor Hekendorp meer mogelijkheden moeten ontstaan om buiten de rode contour te bouwen, zodat er weer woningbouw mogelijk is.’’ Om zijn woorden kracht bij te zetten, geeft hij aan dat hij dit bij de provincie gaat bepleiten. Duindam benadrukt dat de komende provinciale verkiezingen er echt toe doen.

Foto: Richard Grootbod
De leden van het Dorpsplatform Hekendorp
49 hekendorp

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties