Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

De prestatieafspraken over activiteiten in 2019

Logo HandtekeningDe gemeente Lopik, woningbouwvereniging De Woningraat en huurdersvereniging Huurdersraat hebben de prestatieafspraken getekend die voortkomen uit het ‘bod’ dat De...

Woningraat heeft gedaan. Prestatieafspraken zijn officiële afspraken die wettelijk zijn vastgelegd.

Het bod van de woningbouwvereniging betreft een overzicht van voorgenomen activiteiten die bij de gemeente zijn ingediend, zoals diversiteit, doorstroming, duurzaamheid en betaalbaarheid. De woningbouwvereniging draagt met de werkzaamheden bij aan thema’s die belangrijk zijn voor de gemeente Lopik.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties