Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Later zonnig weer

De ochtend begint met mist en laag hangende bewolking maar even later breekt de zon door. Vanmidag is het vrij zonnig. Met een zwakke zuidoostenwind voelt het zeer aangenaam aan. Het kwik loopt daarbij op naar 18°C. In de nacht raakt het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar 6°C. Zaterdagochtend is het bewolkt en er zou zelfs wat motregen kunnen vallen. In de middag komt de zon te voorschijn. De zwakke tot matige wind komt uit het noorden. Met 12°C is het een stuk frisser.

Foto: Mees -
Zonnig in de middag.

DSC 0621

Bakker: Te veel verkeersslachtoffers

Logo Ambulance5Er gebeuren in Woerden te veel zware verkeersongevallen waarbij scooterrijders en fietsers betrokken zijn. Het college van burgemeester en wethouders moet in actie komen om het aantal...

verkeersslachtoffers snel fors terug te dringen. Dat vindt fractie Bakker die daarover vragen gesteld heeft aan het college. De laatste drie maanden zijn er in Woerden zo’n 15 ernstige ongelukken gebeurd waarbij scooters of fietsers betrokken waren, vaak gepaard gaand met zwaar lichamelijk letsel.

“Dit kan zo niet doorgaan”, stelt Bakker. Er zijn in Woerden een aantal grote verkeersprojecten in voorbereiding, maar de recente ongevallen vonden juist op andere wegen plaats, zoals de Ridderstraat en de Waardsebaan. Daar worden echter geen maatregelen genomen. “De maat is vol!”, zegt Bakker. In Woerden moet dan ook snel een totaal verkeersveiligheidsplan komen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties