Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Kerstwensenactie 'Samen voor Woerden'

Logo samen voor woerden1Samen voor Woerden organiseert in december weer de kerstwensenactie waarbij Woerdenaren een wens voor iemand anders kunnen opgeven. Het kan het iets kleins maar ook iets groters...

zijn als het maar goed van pas komt bij de mogelijke ontvanger. De wens kan tot uiterlijk 27 december ingestuurd worden door het invullen van een flyer welke op diverse punten in Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld te vinden zijn of op de website van kerstwensenwoerden.nl.

Vorig jaar werden er meer dan zeventig wensen ingediend. Een commissie zal in januari een keuze maken uit de ontvangen inzendingen.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties