Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Iris uit Kamerik in tv-show Zet ‘m op!

Logo CliniClownsIris uit Kamerik is verrast door haar idool Pleun Bierbooms in tv-show Zet ‘m op! In deze grote eenmalige fondsenwervende tv-show worden zieke kinderen verrast door de CliniClowns.

Wat de kinderen niet weten is dat één van de clowns hun idool is. Zo bereidden Rico Verhoeven, André van Duin, K3 en Pleun Bierbooms zich in het diepste geheim voor om mee te spelen als CliniClown.

De twaalfjarige Iris was vijf jaar toen ze acute leukemie kreeg. Toen ze zeven was, werd ze ‘schoon’ verklaard, maar helaas ging het afgelopen zomer weer mis. Nu is ze om de twee weken in het ziekenhuis te vinden voor haar behandeling. Ze houdt van de muziek van Pleun Bierbooms, winnares van The Voice in 2017, en het is dan ook een grote verrassing als Pleun haar bezoekt tijdens de chemotherapie.

Foto's: EO
Iris uit Kamerik in tv-show 'Zet ‘m op!
pleun
pleun1

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties