Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Iris uit Kamerik in tv-show Zet ‘m op!

Logo CliniClownsIris uit Kamerik is verrast door haar idool Pleun Bierbooms in tv-show Zet ‘m op! In deze grote eenmalige fondsenwervende tv-show worden zieke kinderen verrast door de CliniClowns.

Wat de kinderen niet weten is dat één van de clowns hun idool is. Zo bereidden Rico Verhoeven, André van Duin, K3 en Pleun Bierbooms zich in het diepste geheim voor om mee te spelen als CliniClown.

De twaalfjarige Iris was vijf jaar toen ze acute leukemie kreeg. Toen ze zeven was, werd ze ‘schoon’ verklaard, maar helaas ging het afgelopen zomer weer mis. Nu is ze om de twee weken in het ziekenhuis te vinden voor haar behandeling. Ze houdt van de muziek van Pleun Bierbooms, winnares van The Voice in 2017, en het is dan ook een grote verrassing als Pleun haar bezoekt tijdens de chemotherapie.

Foto's: EO
Iris uit Kamerik in tv-show 'Zet ‘m op!
pleun
pleun1

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties