Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Mijdrechts lid motorclub langer in voorarrest

Logo CelDe rechtbank in Den Haag heeft bepaald dat twee leden van motorclub Caloh Wagoh langer in voorarrest blijven. Een van de twee leden is afkomstig uit Mijdrecht en geldt als een van...

de leiders. Zij zijn op 21 november aangehouden en worden verdacht van een liquidatie en van lidmaatschap van een misdaadbende. De liquidatie vond plaats op 7 juli in Breukelen op een bekende uit het criminele circuit die een partij drugs zou hebben gestolen. Met een derde verdachte heeft het Openbaar Ministerie een deal gesloten als kroongetuige.

De rechtszaak is door deze ontwikkeling uitgesteld.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties