Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Onderzoek brengt Bodegravenboog dichterbij

Logo WegwerkzaamhedenEr zit beweging in de aanpak van de knelpunten op de A12 tussen Gouda en Utrecht waardoor de zogenoemde Bodegravenboog weer wat dichterbij komt. In de eerste helft van 2019...

start een onderzoek naar de knelpunten op de A12. De problematische aansluiting van de N11 op de A12 bij Bodegraven gaat hiervan onderdeel uitmaken. Bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is men opgetogen en hoopt dat een oplossing in de vorm van de Bodegravenboog nu snel in zicht komt.

Wethouder Inge Nieuwenhuizen, tevens voorzitter van het regionaal overleg, is zeer content met de ontwikkelingen. De verkeerssituatie op en rond de A12 vraagt echt om maatregelen. Niet alleen veroorzaakt de N11 dagelijks oponthoud op de A12, er ontstaan ook steeds langere files op de N11 en op de lokale wegen, aldus Nieuwenhuizen.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties