Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Twee auto's in brand op Molenvlietbaan

Logo Brand 1Op een parkeerplaats bij de Maranathakerk aan de Molenvlietbaan zijn twee auto’s getroffen door brand. De auto’s stonden enkele tientallen meters van elkaar geparkeerd. De brandweer...

heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar een derde geparkeerde auto. Door de hitte van het vuur heeft die auto wel schade opgelopen. De politie gaat uit van brandstichting en doet onderzoek. Een getuige had twee in het donker geklede personen zien weglopen richting het bruggetje naar het Vogelwikkeveld.

Terwijl de brandweer de brand bluste, zocht de politie de omgeving af naar de mogelijke verdachten. Deze werden niet meer aangetroffen. Het incident betreft de zoveelste autobrand in Woerden in korte tijd. Twee weken geleden brandden kort na elkaar ook al twee auto's uit in de stad.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties