Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Twee auto's in brand op Molenvlietbaan

Logo Brand 1Op een parkeerplaats bij de Maranathakerk aan de Molenvlietbaan zijn twee auto’s getroffen door brand. De auto’s stonden enkele tientallen meters van elkaar geparkeerd. De brandweer...

heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar een derde geparkeerde auto. Door de hitte van het vuur heeft die auto wel schade opgelopen. De politie gaat uit van brandstichting en doet onderzoek. Een getuige had twee in het donker geklede personen zien weglopen richting het bruggetje naar het Vogelwikkeveld.

Terwijl de brandweer de brand bluste, zocht de politie de omgeving af naar de mogelijke verdachten. Deze werden niet meer aangetroffen. Het incident betreft de zoveelste autobrand in Woerden in korte tijd. Twee weken geleden brandden kort na elkaar ook al twee auto's uit in de stad.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties