Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Oudewater te zien in kerstcommercial Jumbo

Logo JumboDe monumentale binnenstad van Oudewater is te zien in de nieuwe kerstcommercial van Jumbo. De Markt is in de reclamefilm omgetoverd tot een winters dorp. In de...

kerstcommercial viert de hele supermarktfamilie samen kerst en is te zien hoe de bekende hoofdrolspelers zich voorbereiden op een gezellig kerstdiner.

Wie goed oplet ziet onder meer Sven Kramer, Kjeld Nuis, Carlijn Achtereekte, Steven Kruijswijk en Jeroen van den Boom, maar ook veel Jumbo collega’s hebben een prominente rol in de kerstcommercial. Als de familie dan eindelijk aan tafel zit, is Frank helaas één ding vergeten. Huisvriend Max Verstappen weet echter wel raad met een fles champagne.

Foto: Jumbo
jumbo2

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties