Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Grote partij groeihormonen in beslag genomen

Logo Pillen medicijnenEen opsporingsteam van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft deze week samen met de Landelijke Eenheid van de politie een man uit Bodegraven aangehouden op verdenking...

van illegale handel in geneesmiddelen. De Douane onderschepte dit voorjaar meerdere postpakketten met geneesmiddelen en meldde dit aan de inspectie. De Bodegraafse ontvanger van de pakketten heeft geen vergunning voor het handelen in geneesmiddelen.

De inspectie heeft duizenden flesjes met groeihormonen, andere geneesmiddelen en 57 duizend dollar in bitcoins in beslag genomen. Ook is er beslag gelegd op cash geld en bankrekeningen. Bovendien werden er geneesmiddelen gevonden waar in Nederland niet in gehandeld mag worden.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties