Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Grote partij groeihormonen in beslag genomen

Logo Pillen medicijnenEen opsporingsteam van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft deze week samen met de Landelijke Eenheid van de politie een man uit Bodegraven aangehouden op verdenking...

van illegale handel in geneesmiddelen. De Douane onderschepte dit voorjaar meerdere postpakketten met geneesmiddelen en meldde dit aan de inspectie. De Bodegraafse ontvanger van de pakketten heeft geen vergunning voor het handelen in geneesmiddelen.

De inspectie heeft duizenden flesjes met groeihormonen, andere geneesmiddelen en 57 duizend dollar in bitcoins in beslag genomen. Ook is er beslag gelegd op cash geld en bankrekeningen. Bovendien werden er geneesmiddelen gevonden waar in Nederland niet in gehandeld mag worden.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties