Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Inloopavond kruising Hollandbaan-Waardsebaan

Logo AsfalterenGemeente Woerden houdt een inloopavond over de aanpassingen die gaan plaatsvinden op de kruising Hollandbaan-Waardsebaan. Diverse verkeersmaatregelen worden...

genomen om de doorstroming, leefbaarheid en veiligheid in Woerden-West te verbeteren en deze kruising wordt nu als eerste aangepakt. Er komen rijstroken bij en voorsorteerstroken worden ruimer. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, zullen in januari veel struiken en bomen worden gerooid. Najaar 2019 wordt het groen opnieuw aangelegd.

Tijdens de inloopavond kunnen tekeningen over de toekomstige situatie worden bekeken en vragen worden gesteld. De bijeenkomst vindt dinsdagavond 11 december plaats tussen 18.30 en 21.00 uur in het Futura College aan de Abeellaan. In 2019 volgen aparte bijeenkomsten over de andere verkeersmaatregelen in Woerden-West.

Foto: Gemeente Woerden
hollandbaan

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties