Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Inloopavond kruising Hollandbaan-Waardsebaan

Logo AsfalterenGemeente Woerden houdt een inloopavond over de aanpassingen die gaan plaatsvinden op de kruising Hollandbaan-Waardsebaan. Diverse verkeersmaatregelen worden...

genomen om de doorstroming, leefbaarheid en veiligheid in Woerden-West te verbeteren en deze kruising wordt nu als eerste aangepakt. Er komen rijstroken bij en voorsorteerstroken worden ruimer. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, zullen in januari veel struiken en bomen worden gerooid. Najaar 2019 wordt het groen opnieuw aangelegd.

Tijdens de inloopavond kunnen tekeningen over de toekomstige situatie worden bekeken en vragen worden gesteld. De bijeenkomst vindt dinsdagavond 11 december plaats tussen 18.30 en 21.00 uur in het Futura College aan de Abeellaan. In 2019 volgen aparte bijeenkomsten over de andere verkeersmaatregelen in Woerden-West.

Foto: Gemeente Woerden
hollandbaan

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties