Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Expat Center Utrecht wordt Int. Welcome Center

Logo Welcome Om de groeiende groep internationals in de regio Utrecht beter van dienst te kunnen zijn, wordt het huidige Expat Center Utrecht volgend jaar omgebouwd...

tot een regionaal International Welcome Center. Dat is onlangs besloten door de gemeenten Utrecht en Amersfoort, de provincie Utrecht en de Universiteit Utrecht. De openingstijden worden onder andere fors uitgebreid. De laatste jaren vestigen zich meer en meer internationale bedrijven in Nederland en nemen steeds meer bedrijven internationaal talent aan. Er zijn momenteel zo’n 166 nationaliteiten vertegenwoordigd in de stad Utrecht.

Door de naamswijziging, de uitbreiding van de openingstijden en de herkenbaardere locatie, bij voorkeur in het Stadskantoor, wordt het International Welcome Center voor een bredere internationale doelgroep in de regio toegankelijk.

Foto: Provincie Utrecht
provincie

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties