Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Expat Center Utrecht wordt Int. Welcome Center

Logo Welcome Om de groeiende groep internationals in de regio Utrecht beter van dienst te kunnen zijn, wordt het huidige Expat Center Utrecht volgend jaar omgebouwd...

tot een regionaal International Welcome Center. Dat is onlangs besloten door de gemeenten Utrecht en Amersfoort, de provincie Utrecht en de Universiteit Utrecht. De openingstijden worden onder andere fors uitgebreid. De laatste jaren vestigen zich meer en meer internationale bedrijven in Nederland en nemen steeds meer bedrijven internationaal talent aan. Er zijn momenteel zo’n 166 nationaliteiten vertegenwoordigd in de stad Utrecht.

Door de naamswijziging, de uitbreiding van de openingstijden en de herkenbaardere locatie, bij voorkeur in het Stadskantoor, wordt het International Welcome Center voor een bredere internationale doelgroep in de regio toegankelijk.

Foto: Provincie Utrecht
provincie

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties