Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Iets rustiger

Vandaag is het iets rustiger in de atmosfeer dan gisteren. Het is wisselend bewolkt er vallen enkele buien. In de middag ontstaan er opklaringen. De matige en eerst nog vrij krachtige wind is west tot noordwest. Vanmiddag geeft de thermometer 10°C aan. in de nacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af en daarnaast valt er een enkele bui. De temperatuur daalt naar 4°C. Maandag zien we naast de wolken ook de zon. In de ochtend kan er nog een bui vallen. De matige wind is noordwest. Het kwik loopt in de middag op  naar 8°C.

Foto: Anno Visser

meesj2497

Onrust over vertrek Aldi Staatsliedenkwartier

Logo AldiEr is onrust ontstaan onder de bewoners van het Staatsliedenkwartier in Woerden over het mogelijk verdwijnen van de Aldi supermarkt uit de wijk. De supermarkt heeft laten weten het liefst naar...

het winkelcentrum in Snel & Polanen te willen verkassen. In een ingezonden brief aan de gemeenteraad schrijft het wijkplatform dat dit een groot verlies zou zijn voor de wijk.

Het is de enige optie die er nog bestaat om boodschappen te doen voor een grote groep bewoners die niet gemakkelijk op een andere plek boodschappen kan doen qua fysieke beperkingen. Ook wijst het platform op het effect hiervan op sociaal gebied.

Zoeken

De ijsbaan live

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties