Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Minder parkeerplaatsen in nieuwe woonwijken

Logo parkeerplaatsUtrecht wil in nieuwbouwwijken zo min mogelijk parkeerplaatsen toevoegen. De bedoeling is zoveel mogelijk ruimte op straat...

over te houden voor investeringen in een prettige woonomgeving.
Verder wil men hiermee proberen leegstand van parkeergarages te voorkomen.

Dit kan door de zogeheten parkeernorm te verlagen. Hierdoor hoeven ontwikkelaars niet meer parkeerplaatsen aan te leggen dan wenselijk is.
Daarnaast creëert het college mogelijkheden voor aanvullende maatregelen, zoals parkeren op afstand, het stimuleren van autodelen en de invoering van betaald parkeren.

Doel van het beleid is goede bereikbaarheid en een leefbare stad. Hiervoor wil de gemeente dat het autogebruik in Utrecht niet toeneemt, ondanks de groei en verdichting van de stad.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties