Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Winnet Innovatieprijs is voor Houten

Logo WinnetDe gemeente Houten is de winnaar van de Winnet Innovatieprijs 2018 met hun idee van een veelzijdige proeftuin. In de  ...

proeftuin maken bewoners en bedrijven kennis met mogelijkheden om hun omgeving klimaatadaptiever in te richten. Praktijkvoorbeelden in deze tuin zorgen voor meer kennis en bewustzijn over waterveiligheid en klimaatbestendigheid. Dit groene project wordt in de directe omgeving van het gemeentehuis gerealiseerd.

Aanvullend op de proeftuin komen in haar directe omgeving maatregelen om wateroverlast en schade hierdoor aan gebouwen in de toekomst te voorkomen. Het betreft zogenaamde “pop-up stuwen”. Deze stuwen komen, bij dreigende wateroverlast indien nodig automatisch uit de grond omhoog. De jury waardeerde het idee vanwege “de veelzijdigheid en het voor een breed publiek toegankelijk maken van oplossingen op het gebied van wateroverlast”.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties