Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Nog nooit zo veel bevallingen in het GHZ

Logo Groene Hart Ziekenhuis Gouda GHZIn het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda is de 2000ste baby geboren. Nog nooit zijn er ...

in het GHZ zoveel bevallingen in een jaar geweest, eind 2017 stond de teller op 1650. Er is dus een grote groei in het aantal aanstaande ouders die het ziekenhuis weten te vinden. Dat er in 2018 zoveel bevallingen in Gouda plaatsvonden komt onder andere doordat er voldoende artsen, verloskundigen en gespecialiseerd verpleegkundigen in het team zitten, die deskundige begeleiding geven. Ook de voorzieningen in de GezinSuites en de sluiting van diverse geboortecentra in de regio spelen een rol in de toename in het GHZ.

De bevallingen werden zowel door de gynaecoloog als door de eigen verloskundige van de patiënten begeleid. Het GHZ is blij met de goede samenwerking met de verloskundigen uit de regio.

Foto: PR/GHZ   Blijdschap om de 2000ste geboorte

groene hart ziekenhuis

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties