Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Nog nooit zo veel bevallingen in het GHZ

Logo Groene Hart Ziekenhuis Gouda GHZIn het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda is de 2000ste baby geboren. Nog nooit zijn er ...

in het GHZ zoveel bevallingen in een jaar geweest, eind 2017 stond de teller op 1650. Er is dus een grote groei in het aantal aanstaande ouders die het ziekenhuis weten te vinden. Dat er in 2018 zoveel bevallingen in Gouda plaatsvonden komt onder andere doordat er voldoende artsen, verloskundigen en gespecialiseerd verpleegkundigen in het team zitten, die deskundige begeleiding geven. Ook de voorzieningen in de GezinSuites en de sluiting van diverse geboortecentra in de regio spelen een rol in de toename in het GHZ.

De bevallingen werden zowel door de gynaecoloog als door de eigen verloskundige van de patiënten begeleid. Het GHZ is blij met de goede samenwerking met de verloskundigen uit de regio.

Foto: PR/GHZ   Blijdschap om de 2000ste geboorte

groene hart ziekenhuis

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties