Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Gemeente geeft tips voor inbraakpreventie

Logo InbraakDe gemeente Woerden geeft op haar website tips om inbraak tijdens de Kerst, Oud en Nieuw en in  ...

donkere winterdagen te voorkomen. Inbraken vinden vooral plaats in de middag en avond op beide kerstdagen en Oud- en Nieuwjaarsdag. Inbrekers letten op woningen waarvan ze weten dat de bewoners afwezig zijn.

De gemeente heeft verder advies om een Whatsapp Buurtpreventiegroep te starten. Burgernet wordt ingezet bij bijvoorbeeld diefstal of inbraak, doorrijden na een aanrijding, beroving of bij vermissing van personen. Wanneer u deelnemer bent, ontvangt u een spraak- of sms-bericht met het verzoek in uw buurt uit te kijken naar een persoon of voertuig. Heeft u informatie dan kunt u rechtstreeks met de meldkamer bellen via het gratis Burgernetnummer.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties