Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Gemeente geeft tips voor inbraakpreventie

Logo InbraakDe gemeente Woerden geeft op haar website tips om inbraak tijdens de Kerst, Oud en Nieuw en in  ...

donkere winterdagen te voorkomen. Inbraken vinden vooral plaats in de middag en avond op beide kerstdagen en Oud- en Nieuwjaarsdag. Inbrekers letten op woningen waarvan ze weten dat de bewoners afwezig zijn.

De gemeente heeft verder advies om een Whatsapp Buurtpreventiegroep te starten. Burgernet wordt ingezet bij bijvoorbeeld diefstal of inbraak, doorrijden na een aanrijding, beroving of bij vermissing van personen. Wanneer u deelnemer bent, ontvangt u een spraak- of sms-bericht met het verzoek in uw buurt uit te kijken naar een persoon of voertuig. Heeft u informatie dan kunt u rechtstreeks met de meldkamer bellen via het gratis Burgernetnummer.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties