Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Waterplanten knelpunten bij kwaliteit stadswater

Logo WaterlelieUit een rapport van Winnet in Houten blijkt dat kroosbedekking en ondergedoken waterplanten de grootste ...

knelpunten zijn bij de huidige kwaliteit van het stadswater. Dit is gebleken na het uitvoeren van de stadswater eco-scans die deze zomer in het grootste deel van het Winnet gebied zijn uitgevoerd. Ten opzichte van 2015 is de kwaliteit van de stadswateren gemiddeld gezien niet verbeterd maar verslechterd. Dit komt waarschijnlijk mede door de warme zomer die we gehad hebben.

Tijdens het bekendmaken van het onderzoek was ook Dutch Water Tech aanwezig met informatie over drijvend groen en presenteerde studenten van de TU Delft hun kroos-bestrijdende drone: de Kroboot.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties