Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Utrechter dingt mee naar taalprijs

Logo PenJohan Stets uit Utrecht is 1 van de kandidaten die van prinses Laurentien de TaalHeldprijs uitgereikt krijgt.

De prinses reikt deze uit namens de Stichting Lezen en Schrijven. Als volwassene begon Stets twee jaar geleden met taallessen nadat hij jarenlang verborgen had weten te houden dat hij niet goed kon lezen en schrijven. Totdat het een keer misging en de waarheid aan het licht kwam.

Johan zegt daarover het volgende: ‘Als je niet kunt lezen en schrijven, schakel je jezelf uit. Daarmee loop je kansen mis’.
Hij werd vervolgens Taalambassadeur bij Stichting Lezen & Schrijven. Sinds dat moment vertelt hij zijn verhaal in de regio Utrecht om laaggeletterdheid op de kaart te zetten. Stemmen op Johan kan via de website: www.taalheldenprijs.nl, tot en met 22 januari.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties