Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Onderscheiding voor mw. Sprong-Kleibergen

Logo TelefoonIn Woerden heeft mevrouw Sprong-Kleibergen een gemeentelijke onderscheiding ontvangen voor ...

haar vrijwilligerswerk bij de Telefooncirkel. Sprong die al 34 jaar vrijwilligster is heeft een brochette in zilver ontvangen van locoburgemeester Bolderdijk. De Telefooncirkel zorgt ervoor dat alleenstaande ouderen elkaar dagelijks bellen. Voor deze telefooncirkel neemt Mevrouw Sprong de meeste intakegesprekken af. Ook zorgt ze iedere vier weken voor een nieuwe lijst en brengt de lijsten rond en trekt dan regelmatig tijd uit om even bij de mensen langs te gaan.

Ook buiten haar ‘rondes’ heeft ze een vaste groep deelnemers die ze trouw bezoekt. Sprong is nog steeds een vraagbaak voor alle vrijwilligers.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties