Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Onderscheiding voor mw. Sprong-Kleibergen

Logo TelefoonIn Woerden heeft mevrouw Sprong-Kleibergen een gemeentelijke onderscheiding ontvangen voor ...

haar vrijwilligerswerk bij de Telefooncirkel. Sprong die al 34 jaar vrijwilligster is heeft een brochette in zilver ontvangen van locoburgemeester Bolderdijk. De Telefooncirkel zorgt ervoor dat alleenstaande ouderen elkaar dagelijks bellen. Voor deze telefooncirkel neemt Mevrouw Sprong de meeste intakegesprekken af. Ook zorgt ze iedere vier weken voor een nieuwe lijst en brengt de lijsten rond en trekt dan regelmatig tijd uit om even bij de mensen langs te gaan.

Ook buiten haar ‘rondes’ heeft ze een vaste groep deelnemers die ze trouw bezoekt. Sprong is nog steeds een vraagbaak voor alle vrijwilligers.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties