Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

App ‘Voordat het nieuws was’ wint challenge

Logo AppsDe app ‘Voordat het nieuws was’ van Oberon heeft de eerste prijs gewonnen tijdens de app challenge ... 

'Open Stateninformatie' van onder andere de provincie Utrecht. De aanleiding om de app challenge te organiseren was het zoveel mogelijk beschikbaar maken door de provincies van informatie, zoals open data. Een app kan een mooi middel zijn om inwoners, journalisten en andere geïnteresseerden meer te betrekken bij de besluitvormingsprocedures van de provincies.

De keuze viel op de app ‘Voordat het nieuws was’ omdat deze erin slaagt op een zo laagdrempelig mogelijke manier de informatie te verkrijgen. De app wordt in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van maart 2019 gelanceerd.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties