Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

App ‘Voordat het nieuws was’ wint challenge

Logo AppsDe app ‘Voordat het nieuws was’ van Oberon heeft de eerste prijs gewonnen tijdens de app challenge ... 

'Open Stateninformatie' van onder andere de provincie Utrecht. De aanleiding om de app challenge te organiseren was het zoveel mogelijk beschikbaar maken door de provincies van informatie, zoals open data. Een app kan een mooi middel zijn om inwoners, journalisten en andere geïnteresseerden meer te betrekken bij de besluitvormingsprocedures van de provincies.

De keuze viel op de app ‘Voordat het nieuws was’ omdat deze erin slaagt op een zo laagdrempelig mogelijke manier de informatie te verkrijgen. De app wordt in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van maart 2019 gelanceerd.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties