Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Minkema College voor Voedselbank Woerden

Logo Voedselbank 2Het Minkema College in Woerden zet zich deze maand in voor het goede doel. De school doet dit omdat ...

het een jubileumjaar is. Door verschillende acties proberen de leerlingen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor De Voedselbank Woerden. Op 20 december worden drie docenten in een glazen huis in de aula van de havo/vwo-locatie aan de Minkemalaan opgesloten voor 24 uur. De docenten eten en slapen 24 uur niet en voor de leerlingen zijn er deze 24 uur allerlei acties in en om het glazen huis. Bijvoorbeeld armpje drukken, een glas laten graveren, een kerstkaart op rijm laten maken of gewoon een knuffel van de docenten in het glazen huis.

Alle acties kosten geld. De opbrengst gaat naar de Voedselbank Woerden. Vrijdag zijn er de hele ochtend bijzondere activiteiten waaraan de leerlingen tegen betaling kunnen deelnemen. Ook deze opbrengst gaat naar de Voedselbank Woerden.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties