Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Minkema College voor Voedselbank Woerden

Logo Voedselbank 2Het Minkema College in Woerden zet zich deze maand in voor het goede doel. De school doet dit omdat ...

het een jubileumjaar is. Door verschillende acties proberen de leerlingen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor De Voedselbank Woerden. Op 20 december worden drie docenten in een glazen huis in de aula van de havo/vwo-locatie aan de Minkemalaan opgesloten voor 24 uur. De docenten eten en slapen 24 uur niet en voor de leerlingen zijn er deze 24 uur allerlei acties in en om het glazen huis. Bijvoorbeeld armpje drukken, een glas laten graveren, een kerstkaart op rijm laten maken of gewoon een knuffel van de docenten in het glazen huis.

Alle acties kosten geld. De opbrengst gaat naar de Voedselbank Woerden. Vrijdag zijn er de hele ochtend bijzondere activiteiten waaraan de leerlingen tegen betaling kunnen deelnemen. Ook deze opbrengst gaat naar de Voedselbank Woerden.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties