Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Anthonius zoekt werknemers aan huis

Logo St Antonius ZiekenhuisIn de huis-aan-huis bladen die deze week verspreid worden in Woerden, Nieuwegein en Utrecht, is een ...

bijlage toegevoegd over werken bij het St. Anthoniusziekenhuis. Het ziekenhuis besteedt via verschillende kanalen aandacht aan het werk in de zorg vanwege de personeelskrapte, die overal in de zorg aan de orde is.

Marie Jeanne Douven, persvoorlichter van het ziekenhuis vertelt dat het Anthoniusziekenhuis nog niet eerder op deze manier de aandacht richtte op werken bij het ziekenhuis. Wel werd er in het verleden al eens pagina-groot geadverteerd. Volgens Douven is de bijlage informatief en enthousiasmerend.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties