Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Anthonius zoekt werknemers aan huis

Logo St Antonius ZiekenhuisIn de huis-aan-huis bladen die deze week verspreid worden in Woerden, Nieuwegein en Utrecht, is een ...

bijlage toegevoegd over werken bij het St. Anthoniusziekenhuis. Het ziekenhuis besteedt via verschillende kanalen aandacht aan het werk in de zorg vanwege de personeelskrapte, die overal in de zorg aan de orde is.

Marie Jeanne Douven, persvoorlichter van het ziekenhuis vertelt dat het Anthoniusziekenhuis nog niet eerder op deze manier de aandacht richtte op werken bij het ziekenhuis. Wel werd er in het verleden al eens pagina-groot geadverteerd. Volgens Douven is de bijlage informatief en enthousiasmerend.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties