Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Principeaccoord over woningbouw Zegveld

Logo ZegveldDe gemeente Woerden en projectontwikkelaar Bolton sloten een principe-accoord over plan Weidz. 

Dat betekent een grote stap naar het realiseren van woningen in Zegveld. Wethouder Tymon de Weger is blij met het resultaat van de onderhandelingen. Hij benadrukt dat er nog werk aan de winkel is: “De volgende stap is afstemming met de tennisvereniging van Zegveld en in 2019 volgt de uitvoeringsovereenkomst. Bolton moet nog de plannen aanleveren voor het verplaatsen van het tennisveld, het aanleggen van de straten, de wandelpaden, het groen, een speelplek en de huizen.”

Fractievoorzitter van ChristenUnie SGP Simon Brouwer is blij met het plan, omdat alleen zo kan worden voorkomen dat zich drama's voordoen zoals in de Slotenbuurt, waar de straten verzakten.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties