Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Principeaccoord over woningbouw Zegveld

Logo ZegveldDe gemeente Woerden en projectontwikkelaar Bolton sloten een principe-accoord over plan Weidz. 

Dat betekent een grote stap naar het realiseren van woningen in Zegveld. Wethouder Tymon de Weger is blij met het resultaat van de onderhandelingen. Hij benadrukt dat er nog werk aan de winkel is: “De volgende stap is afstemming met de tennisvereniging van Zegveld en in 2019 volgt de uitvoeringsovereenkomst. Bolton moet nog de plannen aanleveren voor het verplaatsen van het tennisveld, het aanleggen van de straten, de wandelpaden, het groen, een speelplek en de huizen.”

Fractievoorzitter van ChristenUnie SGP Simon Brouwer is blij met het plan, omdat alleen zo kan worden voorkomen dat zich drama's voordoen zoals in de Slotenbuurt, waar de straten verzakten.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties