Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Oprichtster Inwonersbelangen overleden

Logo InwonersbelangenToos Bakker-de Kooter, erelid van de lokale partij Inwonersbelangen, is afgelopen zondag op 79-jarige leeftijd overleden.

Zij was in 1993 de oprichtster van de Harmelense partij naar aanleiding van een rel rond de Centrale Antenne Inkomsten in het dorp.
Bewoners maakten toen gebruik van een centrale antenne en betaalden de onderhoudskosten. Bij de intrede van de kabel wilde het gemeentebestuur van Harmelen dat geld niet teruggeven aan de inwoners.

Toos Bakker ging daarop met succes in protest en kreeg voor elkaar dat ze honderd gulden terug kregen.
Volgens het partijbestuur wilde Toos Bakker vanaf het eerste uur dat inwoners betrokken zouden worden bij hun leefomgeving.

Participatie met en voor de inwoners was haar lijfspreuk. Inwonersbelangen bestaat deze maand 25 jaar. Dit jubileum heeft de oprichtster van de partij niet meer kunnen meemaken.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties