Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

PvdD vindt dat Vuelta-begroting rammelt

Logo VueltaDe Partij voor de Dieren heeft in de Utrechtse gemeenteraad en de Provinciale Staten een debat aangevraagd om de...

miljoenenbegroting voor de wielerronde La Vuelta van 2020 te bespreken.
De partij vindt dat de begroting rammelt en vreest voor financiële tegenvallers omdat voor een belangrijk deel wordt uitgegaan van ‘berekende’ en ‘verwachte’ inkomsten.

Er wordt uitgegaan van een begroting van 14 miljoen euro, met de ambitie om dit bedrag te verhogen. Zo verwacht men dat het ministerie van VWS 2,5 miljoen euro subsidie gaat verlenen, maar dit is nog niet toegezegd.
Daarnaast zijn de bijdragen van commerciële en private partijen á 5,1 miljoen euro deels gebaseerd op berekeningen en verwachtingen.
Welk bedrag zwart-op-wit is toegezegd is niet bekend gemaakt.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties