Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

PvdD vindt dat Vuelta-begroting rammelt

Logo VueltaDe Partij voor de Dieren heeft in de Utrechtse gemeenteraad en de Provinciale Staten een debat aangevraagd om de...

miljoenenbegroting voor de wielerronde La Vuelta van 2020 te bespreken.
De partij vindt dat de begroting rammelt en vreest voor financiële tegenvallers omdat voor een belangrijk deel wordt uitgegaan van ‘berekende’ en ‘verwachte’ inkomsten.

Er wordt uitgegaan van een begroting van 14 miljoen euro, met de ambitie om dit bedrag te verhogen. Zo verwacht men dat het ministerie van VWS 2,5 miljoen euro subsidie gaat verlenen, maar dit is nog niet toegezegd.
Daarnaast zijn de bijdragen van commerciële en private partijen á 5,1 miljoen euro deels gebaseerd op berekeningen en verwachtingen.
Welk bedrag zwart-op-wit is toegezegd is niet bekend gemaakt.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties