Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

PW bezorgd over toegankelijkheid OV

Logo RolstoelProgressief Woerden is bezorgd over de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers van het openbaar vervoer in Woerden en heeft hierover vragen gesteld aan het college...

van burgemeester en wethouders.

Onlangs is gebleken dat rolstoelers de oude Sprinter niet in kunnen die de NS extra heeft ingezet. Ook zou een gratis abonnement voor de stadsdienst niet meer gelden. Deze busdienst rijdt in het weekend en ’s avonds alleen als zich reizigers aandienen of wanneer die tot 30 minuten tevoren is geboekt.

Coby Franken van Progressief Woerden noemt beide verontrustende berichten onverteerbaar, maar is blij dat de wethouder inmiddels in gesprek is gegaan met de NS en Syntus om te kijken wat hier aan te doen valt.
Het lijkt erop dat de trein vanaf februari weer toegankelijk is voor rolstoelgebruikers. “Wij houden het in de gaten,” aldus Franken.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties