Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Rooien struiken en bomen Hollandbaan-Waardsebaan

Logo Openbaar GroenIn de eerste week van januari wordt gestart met het rooien van struiken en bomen rondom het kruispunt Hollandbaan- ...

Waardsebaan in Woerden. Ook wordt de beschoeiing en een geluidsscherm vervangen. De werkzaamheden zijn bedoeld om ruimte te maken voor extra rijstroken op de Hollandbaan en voorsorteerstroken op de Waardsebaan. Verder komen er bredere fietspaden langs de Hollandbaan.

Fietsers kunnen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Zij worden door verkeersregelaars omgeleid. Het groen wordt in de winter verwijderd om te voorkomen dat vogels tijdens de broedperiode worden verstoord. In het najaar 2019 wordt het groen opnieuw aangeplant.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties