Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Rooien struiken en bomen Hollandbaan-Waardsebaan

Logo Openbaar GroenIn de eerste week van januari wordt gestart met het rooien van struiken en bomen rondom het kruispunt Hollandbaan- ...

Waardsebaan in Woerden. Ook wordt de beschoeiing en een geluidsscherm vervangen. De werkzaamheden zijn bedoeld om ruimte te maken voor extra rijstroken op de Hollandbaan en voorsorteerstroken op de Waardsebaan. Verder komen er bredere fietspaden langs de Hollandbaan.

Fietsers kunnen hinder ondervinden van de werkzaamheden. Zij worden door verkeersregelaars omgeleid. Het groen wordt in de winter verwijderd om te voorkomen dat vogels tijdens de broedperiode worden verstoord. In het najaar 2019 wordt het groen opnieuw aangeplant.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties