Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Nieuwe wijk Snellerpoort moet autoluw

Logo Snel en PolanenDe nieuwe wijk Snellerpoort in Woerden moet autoluw worden. Dat staat in een motie die met overgrote meerderheid ...

door gemeenteraad van Woerden is aangenomen. In Snellerpoort worden zo'n 700 woningen gebouwd. Bij de wijk wil Woerden zich inzetten voor duurzaam vervoer en gebruik van de eigen auto ontmoedigen. Ook zou de geldende parkeernorm van 1,4 parkeerplaats per woning, moeten worden losgelaten.

Het pleidooi van de motie voor de autoluwe wijk van het CDA kreeg de instemming van bijna alle partijen én het college. Alleen Inwonersbelangen en de Fractie Bakker stemden tegen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties