Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Nieuwe wijk Snellerpoort moet autoluw

Logo Snel en PolanenDe nieuwe wijk Snellerpoort in Woerden moet autoluw worden. Dat staat in een motie die met overgrote meerderheid ...

door gemeenteraad van Woerden is aangenomen. In Snellerpoort worden zo'n 700 woningen gebouwd. Bij de wijk wil Woerden zich inzetten voor duurzaam vervoer en gebruik van de eigen auto ontmoedigen. Ook zou de geldende parkeernorm van 1,4 parkeerplaats per woning, moeten worden losgelaten.

Het pleidooi van de motie voor de autoluwe wijk van het CDA kreeg de instemming van bijna alle partijen én het college. Alleen Inwonersbelangen en de Fractie Bakker stemden tegen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties