Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

16 nieuwe levensloopbestendige appartementen

Logo Groenwest WonenIn Vinkeveen komen volgend jaar 16 levensloopbestendige appartementen. De woningen worden geschikt voor senioren ...

en voor wie zorg aan huis nodig heeft. Het worden energiezuinige, gasloze appartementen van ongeveer 75 vierkante meter. Het appartementencomplex gaat drie etages tellen en krijgt een lift. Op de begane grond een bergingscomplex met ruimte voor scootmobielen.

Woningcorporatie GroenWest verwacht na de zomer te starten met de bouw. De huurprijzen staan nog niet vast, maar het zullen in ieder geval sociale huurwoningen worden met een netto huur van maximaal 720 euro.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties