Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

16 nieuwe levensloopbestendige appartementen

Logo Groenwest WonenIn Vinkeveen komen volgend jaar 16 levensloopbestendige appartementen. De woningen worden geschikt voor senioren ...

en voor wie zorg aan huis nodig heeft. Het worden energiezuinige, gasloze appartementen van ongeveer 75 vierkante meter. Het appartementencomplex gaat drie etages tellen en krijgt een lift. Op de begane grond een bergingscomplex met ruimte voor scootmobielen.

Woningcorporatie GroenWest verwacht na de zomer te starten met de bouw. De huurprijzen staan nog niet vast, maar het zullen in ieder geval sociale huurwoningen worden met een netto huur van maximaal 720 euro.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties