Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Deelnemers uit de hele provincie doen mee met IkPas

Logo IkPasInwoners van de provincie Utrecht starten het nieuwe jaar met de actie IkPas: 30 dagen zonder alcohol. IkPas is een ...

jaarlijks terugkerende actie in Nederland om mensen bewust te maken van hun alcoholgebruik. Vorig jaar hebben ruim 1.000 mensen in de regio Utrecht meegedaan. Namens het college van burgemeester en wethouders van Woerden doet wethouder volksgezondheid en sport, Arjan Noorthoek mee.

IkPas daagt iedereen boven de 18 jaar uit om de hele maand januari geen alcohol te drinken. De actie wordt in de regio Utrecht uitgevoerd wordt door GGD, Jellinek en gemeenten.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties