Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Deelnemers uit de hele provincie doen mee met IkPas

Logo IkPasInwoners van de provincie Utrecht starten het nieuwe jaar met de actie IkPas: 30 dagen zonder alcohol. IkPas is een ...

jaarlijks terugkerende actie in Nederland om mensen bewust te maken van hun alcoholgebruik. Vorig jaar hebben ruim 1.000 mensen in de regio Utrecht meegedaan. Namens het college van burgemeester en wethouders van Woerden doet wethouder volksgezondheid en sport, Arjan Noorthoek mee.

IkPas daagt iedereen boven de 18 jaar uit om de hele maand januari geen alcohol te drinken. De actie wordt in de regio Utrecht uitgevoerd wordt door GGD, Jellinek en gemeenten.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties