Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Buurtbatterij is wel veilig

Logo 0 op de meterDe buurtbatterij die voor 39 0-op-de-meterwoningen in het Woerdense Schilderskwartier wordt gebruikt, is veilig. Dat is en was zo.

Dat antwoorden burgemeester en wethouders van Woerden op vragen van de Fractie Bakker en VVD. De twee partijen vreesden dat er van een onveilige situatie spraken was of is en wilden weten wat de rol van de gemeente Woerden op dat punt is.

Tot uitschakelen van de batterij werd besloten toen elders in de provincie Utrecht zonnepanelen in brand vlogen. Vanaf dat moment zijn alle nieuwe vormen van energielevering in Woerden onder de loep genomen. Tot aan dat moment bleek de brandweer nog geen aanvalsplan voor een eventuele brand van de batterij te hebben maar inmiddels is dat er wel.

Het wachten is nu op een besluit van het college van burgemeester en wethouders om de batterij weer aan te zetten.

 20180326 160534

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties