Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Centraal Museum opnieuw recordaantal bezoekers

Logo Centraal Museum UtrechtHet Centraal Museum Utrecht heeft dit jaar een recordaantal bezoekers getrokken. Het museum verwacht ...

eind van het jaar te eindigen met een aantal van 380.000. De wereld van Pyke Koch en de tentoonstelling van Jan Taminiau droegen in ruime mate bij aan
de grote belangstelling. Deze maand opende Centraal Museum Utrecht één van de meest ambitieuze tentoonstellingen uit de geschiedenis van het museum: Utrecht, Caravaggio en Europa.

Ook het Nijntje museum en Rietveld Schröderhuis dragen als onderdeel van het Centraal Museum bij aan de het grote aantal bezoekers.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties