Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Nieuwe website Sociaal Loket in Lopik

Logo Zendmast Lopik GerbrandytorenBij de gemeente Lopik is de nieuwe website van het Breed Sociaal Loket online gegaan. De gemeente heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe website met nieuwe pagina’s...

voor het Sociaal Loket.

De site is herkenbaar met een frisser uiterlijk en een overzichtelijke en heldere indeling van de diverse onderwerpen. Er is flink gesleuteld aan de inhoud en de vorm, waardoor klanten en relaties makkelijker informatie kunnen vinden over onderwerpen zoals gezondheid & zorg, wonen & huishouden en jeugd & gezin. De komende weken wordt er nog gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de webpagina’s. Zo komt er een animatiefilmpje dat helder en duidelijk moet gaan uitleggen wat het Breed Sociaal Loket is en hoe zij inwoners van dienst kunnen zijn. De website is te bereiken via de site van de gemeente.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties