Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Nieuwe website Sociaal Loket in Lopik

Logo Zendmast Lopik GerbrandytorenBij de gemeente Lopik is de nieuwe website van het Breed Sociaal Loket online gegaan. De gemeente heeft de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe website met nieuwe pagina’s...

voor het Sociaal Loket.

De site is herkenbaar met een frisser uiterlijk en een overzichtelijke en heldere indeling van de diverse onderwerpen. Er is flink gesleuteld aan de inhoud en de vorm, waardoor klanten en relaties makkelijker informatie kunnen vinden over onderwerpen zoals gezondheid & zorg, wonen & huishouden en jeugd & gezin. De komende weken wordt er nog gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de webpagina’s. Zo komt er een animatiefilmpje dat helder en duidelijk moet gaan uitleggen wat het Breed Sociaal Loket is en hoe zij inwoners van dienst kunnen zijn. De website is te bereiken via de site van de gemeente.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties