Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Kerstbomen brengen bijna 9.000 euro op!

Logo Kerstboom ballenDe heren van de Tafelronde Woerden hebben dit jaar 449 kerstbomen verkocht en dat heeft bijna 9.000 euro opgeleverd. Dit geld gaat naar Freedom Through Education en...

de stichting Vluchtelingensteunpunt Groene Hart (VSGH). Naast de verkoop van de kerstbomen is de verbinding gelegd tussen deze stichting en de Tafelronde. Door de goede hulp van Matiwos en Eyad zijn er extra bomen verkocht, maar is er vooral een verbinding gelegd tussen het goede doel en de Woerdense samenleving. Volgens Tafelronde-voorzitter Reinout Kuus zegt het mooi te vinden om direct op zo een concrete wijze bij te kunnen dragen aan het goede doel waar je geld voor ophaalt. Volgend jaar wil de Tafelronde Woerden 500 kerstbomen gaan verkopen.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties