Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Kerstbomen brengen bijna 9.000 euro op!

Logo Kerstboom ballenDe heren van de Tafelronde Woerden hebben dit jaar 449 kerstbomen verkocht en dat heeft bijna 9.000 euro opgeleverd. Dit geld gaat naar Freedom Through Education en...

de stichting Vluchtelingensteunpunt Groene Hart (VSGH). Naast de verkoop van de kerstbomen is de verbinding gelegd tussen deze stichting en de Tafelronde. Door de goede hulp van Matiwos en Eyad zijn er extra bomen verkocht, maar is er vooral een verbinding gelegd tussen het goede doel en de Woerdense samenleving. Volgens Tafelronde-voorzitter Reinout Kuus zegt het mooi te vinden om direct op zo een concrete wijze bij te kunnen dragen aan het goede doel waar je geld voor ophaalt. Volgend jaar wil de Tafelronde Woerden 500 kerstbomen gaan verkopen.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties