Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Nieuwjaarsreceptie niet in nieuwe gemeentehuis

Logo NieuwjaarsreceptieIn tegenstelling tot wat eerder is aangekondigd vindt de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Woerden nog niet plaats in het nieuwe gemeentehuis.

Dit vertelt wethouder Arthur Bolderdijk aan RPL Woerden. De binnenkant van het gebouw is al bijna klaar, maar aan de buitenzijde wordt nog hard gewerkt door aannemer BAM, vooral aan de warmte/koude opslag. Daarvoor moeten nog boringen gedaan worden tot 100 meter diepte, waarna alles aangesloten moet worden.

Het duurt nog een behoorlijke tijd voordat het klaar is, vooral ook omdat het systeem zorgvuldig moet worden ingeregeld. Er is nog geen datum voor de oplevering van het pand bekend.

Volgens Bolderdijk is het gebouw nog van de BAM en hebben zij daar nog geen uitspraak over gedaan.

De nieuwjaarsreceptie wordt nu op 12 januari gehouden in restaurant De Markies aan de Van der Valk Boumanlaan.

Foto's: RP Woerden
52 gemeentehuis52 gemeentehuis1

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties