Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolkt weer

Na het optrekken van de mist is er laaghangde bewolking. In de middag is het ook bewolkt. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 12°C. In de nacht is het eveneens bewolkt en kan er mist ontstaan. Het kwik daalt naar 5°C. Vrijdag begint met bewolking maar even later breekt de zon door In de middag wordt het zonnig. Er staat een  zwakke zuidenwind. De thermometer geeft in de middag 16°C aan.

Foto: Mees -
Steeds meer groen aan de bomen.

DSC 0615

Inwoners willen bomen aan weerszijden Singel

Logo Snoeien BomenDe inwoners van Woerden willen in meerderheid dat bomen aan weerszijden van de Singel komen te staan. Dit blijkt uit de resultaten van een enquête die de gemeente heeft gehouden.

Op termijn worden een aantal wegen langs het Singelprofiel gereconstrueerd, waarbij bomen zullen moeten verdwijnen. De gemeente Woerden heeft echter geen helder kader voor de boomstructuur langs de Singel. In mei dit jaar hebben de inwoners hun mening hierover kenbaar kunnen maken. Er zijn 800 geldige stemmen uitgebracht. De gemeenteraad moet zich nu een mening gaan vormen over het voorstel van het gemeentebestuur om de voorkeur van de inwoners te volgen. Er worden dan ca. 360 bomen aangeplant aan weerszijden van de Singel. De benodigde investering hiervoor bedraagt meer dan 700 duizend euro. Het voorstel wordt besproken tijdens de Politieke Avond op 10 januari.

Archieffoto: Gemeente Woerden
52 bomen

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties