Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

In januari besluit over herinrichting Raadhuisweg

Logo Gemeente Bodegraven ReeuwijkDe gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk neemt op 30 januari een besluit over de herinrichting van de Raadhuisweg/Zoutmansweg in Reeuwijk. Na een zorgvuldige afweging...

stelt het college verbrede fietsstroken voor, een verbrede rijloper en opnieuw ingerichte groenstroken. In het voorstel gaat veiligheid voor alles. De weg zal duurzaam en veilig zijn met een snelheidslimiet van 30 km/uur. De schoolroute via het huidige, onverplichte fietspad blijft bestaan. Daarnaast worden er aanvullende maatregelen aangebracht zoals een inrijverbod voor doorgaand vrachtverkeer, gedragsbeïnvloeding, handhaving en een passende fysieke inrichting. Met deze regels wil de gemeente rekening houden met alle weggebruikers.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties