Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

In januari besluit over herinrichting Raadhuisweg

Logo Gemeente Bodegraven ReeuwijkDe gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk neemt op 30 januari een besluit over de herinrichting van de Raadhuisweg/Zoutmansweg in Reeuwijk. Na een zorgvuldige afweging...

stelt het college verbrede fietsstroken voor, een verbrede rijloper en opnieuw ingerichte groenstroken. In het voorstel gaat veiligheid voor alles. De weg zal duurzaam en veilig zijn met een snelheidslimiet van 30 km/uur. De schoolroute via het huidige, onverplichte fietspad blijft bestaan. Daarnaast worden er aanvullende maatregelen aangebracht zoals een inrijverbod voor doorgaand vrachtverkeer, gedragsbeïnvloeding, handhaving en een passende fysieke inrichting. Met deze regels wil de gemeente rekening houden met alle weggebruikers.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties