Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Bisschop heeft kerststal cadeau gedaan

Logo kerststalIn Zegveld heeft Mgr. (monseigneur) Johannes van den Hende, bisschop van Rotterdam, vijf nieuwe beelden voor de kerststal geschonken aan de Milandschool en gezegend.

De kerststal zelf is gemaakt door één van de ouders van de leerlingen van de katholieke school. Het is voor het vijfde jaar dat de bisschop op deze manier katholieke scholen bezoekt en een beeldengroep voor de kerststal cadeau doet. Van den Hende zegt op deze manier het evangelie op de scholen te brengen. De bisschop vroeg de kinderen goed voor de beelden te zorgen. Het feit dat juist de Milandschool met circa zestig leerlingen deze beeldengroep in ontvangst mag nemen, wordt door de school als een hele eer gezien.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties