Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Bisschop heeft kerststal cadeau gedaan

Logo kerststalIn Zegveld heeft Mgr. (monseigneur) Johannes van den Hende, bisschop van Rotterdam, vijf nieuwe beelden voor de kerststal geschonken aan de Milandschool en gezegend.

De kerststal zelf is gemaakt door één van de ouders van de leerlingen van de katholieke school. Het is voor het vijfde jaar dat de bisschop op deze manier katholieke scholen bezoekt en een beeldengroep voor de kerststal cadeau doet. Van den Hende zegt op deze manier het evangelie op de scholen te brengen. De bisschop vroeg de kinderen goed voor de beelden te zorgen. Het feit dat juist de Milandschool met circa zestig leerlingen deze beeldengroep in ontvangst mag nemen, wordt door de school als een hele eer gezien.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties