Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Koud weer

De winter doet qua weer voorzichtig zijn intrede. Vandaag zien we de zon maar er drijft ook sluierbewolking over. Er staat een matige zuidoostenwind die het extra koud maakt. Vanmiddag loopt het kwik op naar 3°C. in de avond en nacht is het helder. De temperatuur daalt naar -5°C. Zondag verloopt zonnig en wordt een fraaie winterdag. De zwakke wind draait naar het noordoosten. In de middag komt de temperatuur nog even boven het vriespunt uit.

Foto: Mees en het eerste ijs

meesj493

Carillon Oude Stadhuis werkt handsfree

Logo CarillionHet klokkenspel op het Oude Stadhuis, het oudste gebouw van de stad Montfoort, werkt volledig handsfree en is geheel self supported. Wie denkt dat Arie en Anne Spruit van restaurant "Het...

Oude Stadhuis" daar de hand in hebben, komt bedrogen uit, schrijft Zenderstreeknieuws. Arie Spruit heeft in voorkomende gevallen alleen de mogelijkheid om het carillon de Bruidsmars te laten spelen. Voor al het overige verwijst hij naar de gemeente Montfoort die daar de eigenaar van is. Aan het carillon op het Oude Stadhuis in Montfoort komt geen mensenhand te pas.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties